22549072_1057442854391125_2913950087536574080_o 2018 április 28

Szent György-napi Kihajtási Ünnep

Találkozzon a Hortobágy pásztoraival, ünnepelje velük együtt a tavasz érkezését!

13227642_751823074953106_8966490927698655429_o 2018 május 19

Országos Gulyásverseny és Pásztortalálkozó

Az ország számos pontjáról érkező gulyások és az utánpótlást képviselő bojtárok egymással versengve bizonyíthatják mesterségbeli tudásukat.

BarangoLÓ 2018 április 29

BarangoLÓ – kalandtúra a Mátai Ménesben

Egy különleges családi program, gyerekes családoknak, a lovas hagyományok iránt érdeklődő, vállalkozó kedvű felnőtteknek.

„Legelőtavak élőhelykezelése a Hortobágyon” sajtótájékoztató (LIFE11 NAT/HU/000924)

A sajtótájékoztató során a vendégek terepi program keretében megtekintették a Hortobágyi Nonprofit Kft. Hármas-pusztán található szürke marha teleltető telepét, ahol Dr. Aradi Csaba, a Hortobágyi Nonprofit Kft. felügyelő bizottságának elnöke mutatta be a legeltetéses állattartás szerepét a projekt céljainak elérésében.

A Hortobágyi Csárdában tartott sajtótájékoztató során Sárosi Eleonóra marketing és turisztikai igazgatóhelyettes köszöntő szavait követően Dr. Aradi Csaba ismertette a projekt előzményeit, céljait és természetvédelmi jelentőségét, majd a projekt partnerei részéről Olajos Péter (HNPI), Zalai Tamás (Hortobágyi Nonprofit Kft.) és Ecsedi Zoltán (HTE) mutatta be az egyes partnerek résztevékenységeit, valamint a pályázat várható eredményeit.

Sajtóközlemény letöltése

2014. március 26.