2019 július 12

Hortobágyi Lovasnapok

A Hortobágyi Lovasnapok az elmúlt évtizedekben a térség meghatározó és országhatárokon átívelő ismertségű rendezvényévé nőtte ki magát, amelynek célja a Hortobágyra jellemző pásztorkultúra múltjának és jelenének megismertetése és népszerűsítése.

2019 június 30

BarangoLÓ – kalandtúra a Mátai Ménesben

Egy különleges családi program, gyerekes családoknak, a lovas hagyományok iránt érdeklődő, vállalkozó kedvű felnőtteknek.

2019 augusztus 03

Asztro-gasztro túra

Hungarikum túra a Hortobágyon!

„Legelőtavak élőhelykezelése a Hortobágyon” sajtótájékoztató (LIFE11 NAT/HU/000924)

A sajtótájékoztató során a vendégek terepi program keretében megtekintették a Hortobágyi Nonprofit Kft. Hármas-pusztán található szürke marha teleltető telepét, ahol Dr. Aradi Csaba, a Hortobágyi Nonprofit Kft. felügyelő bizottságának elnöke mutatta be a legeltetéses állattartás szerepét a projekt céljainak elérésében.

A Hortobágyi Csárdában tartott sajtótájékoztató során Sárosi Eleonóra marketing és turisztikai igazgatóhelyettes köszöntő szavait követően Dr. Aradi Csaba ismertette a projekt előzményeit, céljait és természetvédelmi jelentőségét, majd a projekt partnerei részéről Olajos Péter (HNPI), Zalai Tamás (Hortobágyi Nonprofit Kft.) és Ecsedi Zoltán (HTE) mutatta be az egyes partnerek résztevékenységeit, valamint a pályázat várható eredményeit.

Sajtóközlemény letöltése

2014. március 26.