Hortobágy-Fogathajtó verseny 2018 február 10

„Nóniusz Kupa” Hortobágyi fedeles verseny

A verseny helye: Hortobágy Máta major, fedeles lovarda.

farsang 2018 február 24

Farsang a Pusztai Állatparkban

Ünnepelje velünk és állatainkkal a farsangot a Pusztai Állatparkban.

ostor 2018 március 16

“Betyárképző”

A betyárok részvétele a szabadságharcban, a szabadcsapatok jelentősége. Ismerkedés a szabadcsapatok fegyvereivel: fokos, bot és karikás ostor használata.

„Legelőtavak élőhelykezelése a Hortobágyon” sajtótájékoztató (LIFE11 NAT/HU/000924)

A sajtótájékoztató során a vendégek terepi program keretében megtekintették a Hortobágyi Nonprofit Kft. Hármas-pusztán található szürke marha teleltető telepét, ahol Dr. Aradi Csaba, a Hortobágyi Nonprofit Kft. felügyelő bizottságának elnöke mutatta be a legeltetéses állattartás szerepét a projekt céljainak elérésében.

A Hortobágyi Csárdában tartott sajtótájékoztató során Sárosi Eleonóra marketing és turisztikai igazgatóhelyettes köszöntő szavait követően Dr. Aradi Csaba ismertette a projekt előzményeit, céljait és természetvédelmi jelentőségét, majd a projekt partnerei részéről Olajos Péter (HNPI), Zalai Tamás (Hortobágyi Nonprofit Kft.) és Ecsedi Zoltán (HTE) mutatta be az egyes partnerek résztevékenységeit, valamint a pályázat várható eredményeit.

Sajtóközlemény letöltése

2014. március 26.