farsang 2017 február 18

Farsang a Pusztai Állatparkban

Ünnepelje velünk és az állatokkal a farsangot Hortobágyon, a Pusztai Állatparkban.

Huszárok 2017 március 18

“Betyárképző”

Betyárok és a 48-49-es szabadságharc. A betyárok részvétele a szabadságharcban, a szabadcsapatok jelentősége.

Népi húsvéti tojások 2017 április 15

Húsvét a Pusztai Állatparkban

Sok szeretettel várjuk a család apraját, nagyját Hortobágyon, a Pusztai Állatparkban!

14612643_833575616777851_2730977369111733513_o 2017 március 30

VI. Hortobágyi racka nap

A hortobágyi racka juhfajta népszerűsítése és a tenyészállat utánpótlást biztosító értékesítés a cél az április harmadik hetében zajló V. Hortobágyi racka napon és kos árverésen.

„Legelőtavak élőhelykezelése a Hortobágyon” sajtótájékoztató (LIFE11 NAT/HU/000924)

A sajtótájékoztató során a vendégek terepi program keretében megtekintették a Hortobágyi Nonprofit Kft. Hármas-pusztán található szürke marha teleltető telepét, ahol Dr. Aradi Csaba, a Hortobágyi Nonprofit Kft. felügyelő bizottságának elnöke mutatta be a legeltetéses állattartás szerepét a projekt céljainak elérésében.

A Hortobágyi Csárdában tartott sajtótájékoztató során Sárosi Eleonóra marketing és turisztikai igazgatóhelyettes köszöntő szavait követően Dr. Aradi Csaba ismertette a projekt előzményeit, céljait és természetvédelmi jelentőségét, majd a projekt partnerei részéről Olajos Péter (HNPI), Zalai Tamás (Hortobágyi Nonprofit Kft.) és Ecsedi Zoltán (HTE) mutatta be az egyes partnerek résztevékenységeit, valamint a pályázat várható eredményeit.

Sajtóközlemény letöltése

2014. március 26.