22549072_1057442854391125_2913950087536574080_o 2018 április 28

Szent György-napi Kihajtási Ünnep

Találkozzon a Hortobágy pásztoraival, ünnepelje velük együtt a tavasz érkezését!

13227642_751823074953106_8966490927698655429_o 2018 május 19

Országos Gulyásverseny és Pásztortalálkozó

Az ország számos pontjáról érkező gulyások és az utánpótlást képviselő bojtárok egymással versengve bizonyíthatják mesterségbeli tudásukat.

BarangoLÓ 2018 április 29

BarangoLÓ – kalandtúra a Mátai Ménesben

Egy különleges családi program, gyerekes családoknak, a lovas hagyományok iránt érdeklődő, vállalkozó kedvű felnőtteknek.

49. Hortobágyi Lovasnapok és Nyeregszemle sajtótájékoztató

2015. 06.25-én a Hortobágyi Nonprofit Kft. sajtótájékoztatót tartott Budapesten a Vajdahunyad várában a jövő hétvégi 49. Hortobágyi Lovasnapok és Nyeregszemle beharangozására.
Cégünket Sárosi Eleonóra, turisztikai igazgató, Szladek Róbert, Mátai Ménes vezető és három csikós számadónk, Bordás János, ifj. Garai Lajos és Juhász Imre képviselte. A sajtótájékoztató előtt csikósaink bemutatót tartottak a Vajdahunyad vára belső udvarán, nagy sikert aratva a turisták körében is. Majd vezetőink röviden ismertették a lovasnapi programot, bemutatásra került a lovasnapi reklámfilm és a karikás ostor, mely cégünk kezdeményezésére bekerült a Hajdú-Bihar megyei Értéktárba, ahonnan reményeink szerint továbbterjesztik hungarikummá.

Hírek és újdonságok

Még több hír